Deň 2/ 12.6 / Bratislava - Taxenbach 343km

 Toto nieje reklamný článok


Ja dnes budem len chváliť, všetko okrem seba . Priznávam sa, niesom dokonalý a chybujem. Po Taliansku som tak evidoval, že zadná gumka sa blíži ku koncu, ale VWD ešte dám. Hlavne som mal v hlave servisnú na 10.000km. Nejaké kilometre som po návrate ešte dal, hajde servis pred odjazdom na 9600.
Spokojne som vyrazil, úsmev na tvari až po benzinku v Kriváni. Tam som si reku, skontrolujem tlaky v pneu. Tie mali tlak dobrý, zato mne ho ustrelilo. Zadná gumka voľajako zmizla a mne prestali vychádzať počty. Slovné spojenie to ešte dá, bude to akurát sa zmenilo na éj ty "****" ! Čo už, plač nepomôže to je ideálna situácia na paniku a drámu Chcel som vlastne povedať, sám som si to trošku zdramatizoval. Ráno na 7:50 som v Motogroup BA urobil oči bernardína a dopadlo to dobre, vzhľadom na situáciu aj skvele. Gumka skladom a nejak ma tam nasúkaju a vymenia. Mal som aj záložný plán v inom pneuservise, no výmena zadnej pneu obnáša istý úkon a bol som pokojný ak to robil niekto čo to má v ruke a nebude sa učiť. Ako, ona by to ešte dala, ale takto je to určite lepšie s pokojom na dušičke.
Ešte raz veľké ďakujem (aj za energy espréso).
Ji, vlastne ten motogroup bol jasný tak či tak na pečiatku do Vespa Trophy zošitka a hneď ďalšia vo Viédni. (aj tu veľmi pekne ďakujem za enegry espréso)
Áni toto nieje platená reklama.
Rakúsko, skúsim opísať asi takto: Zákruta, zákruta, hory, zákruta,hory, zákruta, hory... atď. Fakt akože kto nakreslil takú krajinu zaslúži si uznanie. Túto trasu smerom na Zell am See z Viedne som dal už na malej primavere, ale s tou 300 je to iné. Toto má iný faktor a vládze, reže a ide. Aj ma mrzí, že som spatne nerobik viac fotiek, ale tak mi to nejak šlo pod ruku že proste nebyl čas. Maslo horúcim nožom? Tak to to presne bolo. Ja úplne presne pamätám konkrétne úseky, kde som si voľakedy hovoril kokóós tu by to akože šlo pekne rezať, tak dnes som to dobehol. Cesty, ja nechápem prečo tu nie sú takmer žiadne diery na ceste. Myšlienka dnes bola dostať sa, čo najbližšie po Grossglocknerr, teda cca 6 hodín krásnou krajinou, kvalitnými cestami ktoré presne niekto nakreslil pre motorkárov.
Najlepší picnic sveta, je kúpiť si nejakú fajnu buchtu, šunečku a len tak si to "rozjet" bárz, kde. A to je to fakt jedno, proste hodil by som tu buchtu kamkoľvek dopadne na krásne miesto.
Domček som cez booking našiel v Taxenbachu kam som dorazil tesme po 20tej. Čakal ma tu najlepší peso sveta. Najorv ma mal na "saláme" ale potom to prišlo. Keď som sa vrátil z prieskumu okolia načapal ma na chodbe, naše pohľady sa stretli a bolo to. Taxenbach si prioisuje aj prvenstvo, fakt veru prvý krát ever som videl automat na klobásy. Akože veru héj a samozrejme mi nedalo nevyskúšať tak pekne tesne pred polnocou na klobásky.
Jo, dnes je plán zdolať toho veľa..... akože Fakt veľa, a to Grossglockner & moje milované Stelvio samozrejme naokolo "skratkami"





























Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky