Deň 10 / 20.6/ Bratislava - B.Bystrica - Košice /

 Deň 10 / 20.6/ Bratislava - B.Bystrica - Košice /

3484km
Úloha vyraziť ráno, čo najskôr sa takmer oodarila. 8:50 nastúpený na Vespe, tankovanie a ide sa do poslednej povinnej etapy. V hlave som mal viacero pointov na zastávku, nakoniec to skončilo len v Bystrici. U pana Looka a veliteľa klanu, kde som, ako dostavník odovzdal všetky informácie z VWD23, dostal najesť a napojiť. Za, čo samozrejme veľmi ďakujem. Nechcel som sa zdržovať nejak a byť doma, čo najskôr. Takmer sa to podarilo, zdržal som sa len 6 hodín . To je tak, keď necháte staré "babky" bez dozoru kvákať. Tentokrát som pri rozhovore nezaspal, takže úspech .
Vyrazil som niekedy po 18:35 ako expres Bystrica - Košice. Cesty prázdne, fakt málo aut tak sa to dalo pritlačiť. Klasická fotka v Košiciach pred Dómom sv Alžbety v KE musí byť a cestou sa kumne pripojil moto kamoš, čo ma fakt úprimne potešilo. Našiel ma pomocou slevovania polohy, ktoré zdieľam s pár ľuďmi z bezpečnostných dôvodov. Díki ti ...
Nočná moto kofola bola jasná a domov som sa dostal po 22:45. Doma dme si samozrejme konečne porozprávali všetko spätne, čo sa udialo na cestách a v domácnosti. Tu som znova zaspal , okej asi som rozhovorový zaspávač.












Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky