Deň 24 - 25 / 9.5 - 10.5/ Ceriana - Bajardo

 Deň 24 - 25 / 9.5 - 10.5/ Ceriana - Bajardo

9.5
Konečne
Bajardo som dnes trafil na prvý šup cez Passo Ghimbegna. Cerianu som preskúmal v období jej vyľudnená. Utorok v čase obeda je tu ľudoprázdno a dediny pôsobia ako opustené. Pár cyklomaníkov a miestných pandičov.
Inak myslím že ikonické auto je síce Fiat 500, ale mobilizáciu talianov rieši panda. Staré či nová, je potreba čo najviac priestoru natlačiť do malej konštrukcie kocky. Pandy sú všade, najmä 4x4 verzie.
Ceriana
Trochu som to polozil a úplne ma fascinuje ako niekto postaví dedinu v šutri. Doslova domy stoja na podperách, je to proste konštrukčne úžasné. Platí že občas je fajn odbočiť z cesty mimo. Tajomné uličky, podchody pod mestim sú fenomenálne.
Bajardo je úplne fotogenická dedina na hrebeni. Hej, tu som raz chujozle odbočil a šiel opačným smerom niekde do preč. Dávam len pauzu a fotím, do dediny sa vrátim neskôr so sprievodom. Misia úspešná, miestne kopčeky trochu pojazdené v rámci pracovnej pauzy
Streda 10.5
Po dobu mojej služby se nič zvláštného něstalo…! Nie, ozaj nie. Mať terasu je úplne skvelá vec, než ju holub, čajka, kondor alebo čo to bolo označkuje. Tak som si mákol.
Samozrejme začalo solídne liať, hneď po tom čo som umyl a naleštil Vespu.
Inak len práca a miestne morské kávo-flákačky.

Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky