Deň 14 - 15 / 29.4 - 30.4 Marina di Andora - Laigueglia - Alassio

Deň 14 - 15 / 29.4 - 30.4 
Marina di Andora - Laigueglia - Alassio

Počasie sa voľajako mení a na slnečné dni čiastočne spomíname v dobrom. Sobota nešla podľa plánu, Alassio sme nestihli. Voľajako sme sa zamotali cestou.
Marina di Andora a Laigueglia sú veľmi pekné letoviská, kde staré centrum je hneď pri mori. Všade nákupné uličky a to je vlastne dôvod zdržania 😁 Hlavne tá siesta, keďže naším revírom sa stáva flákania až poobede. Dokonca nás už aj taktne vyšmarili z kaviarne 😂 a to sme chceli ešte posedieť. Našťastie nie každý tomuto zlozvyku holduje, asi musíme zmeniť režim či čo.

Celkom fúkalo, ešte že sme trénovaní východniari odchovaní na VKV. To je miestna skratka pre V...... Košický Vietor. Nie, prvé slovo nieje vydrbaný je to tá horšia varianta 😁

Úplne perfektné to bolo v Lai ...... dačo dačo, fakt komplikovanejší názov sa asi nedal vymyslieť. K predmetnému aktu na miestnej pláži sa vyjadrím len takto.
Videl som už bárz-čo, ale lyžiarske preteky na piesku sú nová top disciplína. Každý z nádejných talentov nazbieral aspoň 2-3 kilá piesku do plaviek a spadol minimálne raz. 

Keď som správne chápal, bolo viacero úrovní. Hneď na začiatku som si všimol bežkárov, neskôr snežnice. Dokonca je to 12ty ročník s účasťou hviezd zimných športov. Deň vlastne končí stretkom fanúšikov Fiat Topolino.

30.4 Albegna
Znovu sme sa vyrátali úplne presne na siestu. Dnes to hodnotím veľmi pozitívne, na začiatku to parkneme vedľa zrazu Alfa fans. Úplne automobilové orgie si fotím takmer osamote. Ja v opojení a pani žena nechápe čo ma berie na kockatých autách. Každý máme svojho favorita. Čo vy? vybrali by ste si ?

Albegna ma Fakt pekné historické centrum a motáme sa takmer bez ľudí. Neskôr po tej 16 tej sa to začína plniť a my tlačíme cannelloni. Je to ten najbombovejší dolče sveta



























Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky