Deň 9 /29.7 - 45🛵 22km🚶

Deň 9 /29.7 - 45🛵 22km🚶

Dnes som naplno využil prednosti skútra v meste. Nič lepšie na prepravu snáď nieje, mozno ešte metro. Dajú sa samozrejme požičiat zdieľané bycikle, malé elektro autá (kolobežky som si nevšimol). Taký dovolenkový deň, prechádzky po pamiatkach, suveníry a fotenie. Je to ozajstné megamesto, centrum je preplnené turistami a zoženiete tu snáď úplne všetko na čo si len spomeniete.
Svetové značky, ale aj miestne špeciality proste všetko. Ak ste v Barcelone ako chlap,bude Vás bolieť krk a ak na výlete s partnerkou, možno aj hlava 👊😀. Je to taká obrovská nákupná zóna. Ľudia ktorých vizuál určite nieje bežný, tak tu to proste bežné je. Nemohol som si nechať ujsť ani prístav kde kotvili obrovské výletné lode. (napríklad MSC Seaview ktorá prepraví 5100 osob + 1400 posádka)

Je tu toho toľko že jeden deň určite nestačí,dopravu som zatiaľ prežil a myslím že na Vespe som v tak obrovskom meste ešte nikdy nebol. Aklimatizáca na dopravu chvíľku trvá, ale je to úplne v poriadku. Napriek chaosu z môjho pohľadu vodiči rešpektujú každého účastníka dopravy a hlavne veľmi často používajú zrkadlá, lebo každú chvíľu Vás môže obehnúť auto, skúter či cyklista. Skútristi nejazdia až tak pomedzi autá ako napr. v Taliansku, dá sa to zvládnuť. Najviac mi dal asi zabrať asi kruháč na Plaça d'Espanya ktorý má tak 6 pruhov.

Dávam nástup fotiek, dnešok som si užil ako ozajstný dovolenkár.

Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky