Deň 7 / 22.4 / Santo stefano al MareDeň 8 / 23.4 / Sanremo

Deň 7 / 22.4 / Santo stefano al Mare
Deň 8 / 23.4 / Sanremo

Dnes to bude kratšie, celý víkend sme sa len poflakovali doma a pri mori.

V sobotu len nejaké obzerance a kombo kávo-zmrzka v Santo Stefano al Mare. Po včerajšom asi 12km "maratóne" dávame pokoj zbraniam a užívame pokojnú sobotu

Nedeľu sme mákl a prechodili v Sanreme asi 12km. Fotky dnes skôr napovedia viac, ale spomeniem slávne kino Ariston (Festival Sanremo). Škoda že slávne rally (teda ktoré ostalo aspoň ako národné) bude až v Septembri. Musím dohľadať trasu pôvodného a ísť to neskôr prejsť.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Festival_Sanremo

Rallye San Remo https://g.co/kgs/GNwErw

Spomeniem teda len dve veci, prvá je náš nedeľný obed. Kúpili sme v potravinách Sanreme niečo do ruky, že pojeme picnic štýl. Keďže mali foccaciu len s žralokom, či čo to bola za ryba (ja ich naozaj nemusím, čo je pri mori nevýhoda veru) volil som rizoto z pultu. Dojednal som s chlapíkom koľko mi má nabrať a ako vidličku som zvolil grissinu.Tak akože šalát rožkom, plán bol rizoto tyčkou. Reku nech mi jednu z pekáreňského pultu prihrá. Keďže nemal asi zodpovedne veľký sáčok, regulérne mi ju podal len tak do ruky 😂 takže som s tou tyčkou behal po obchode a na pokladni ukázal čo mám v ruke. To bolo také bezprostredne milé, proste ju vzal poobzeral sa a potom nastrčil ruku a povedal "prego"

Juj, mali nejaké kornuty, ktoré robili na lodi a stála na nich fronta. Kadejaké rybacie varianty a pani v siete na ryby prevzala oeniaze a lopárikom následne podala kornút.
Ďalšia vec je, že máme u nás v dedine vedľa kostola holubí gang. Normálnej regulérne klan asi 6-9 holubov. 
Sú ale pracovitý, chodia do roboty. Inak sa to nedá vysvetliť, lebo ráno okolo 8mej ked idem/e na rannú kávu už tam nesedia a zhlukuju sa až niekedy okolo 7-8 večer. Normálne celý den nič a vždy večer na rovnaké miesto.

Zajtra to bude hard, plán je obsadiť Janov

Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky