Deň 1 / 21.7 Košice - Bratislava 420km

the countdown is over, it's time to go!

Deň 1. 21.7
Košice - Bratislava 420km

Predstava vs Realita.

Ráno vstať, lahodné raňajky pri teleráne, vybaviť manželské "povinnosti", poukladať veci na draka 🛵 a môže sa vyraziť okolo 10tej. Nahodiť kľudne tempo a na pohodičku dôjsť do Bratislavy.

Realita:
Ráno nestihnem ani prd a utekám do práce. Okolo obeda je konečne všetko zameškané hotovo, cestou domov pre batožinu sa objaví na Vespe záhadný zvuk ... rýchla návšteva servisu a konzultácia. Domov prichádzam okolo 14tej, rýchlo dobaľujem veci a než sa nalodím sú 3.

Ay caramba ! 

Už tuším, že v Bratislave nestíham hot-dog v ikea. Kto si pamätá kultový film South Park a peklo ja zemi, tak toto je práve ono. Našťastie nemám teplomer (sladká nevedomosť), ale páli pekelne, aj napriek rozhodnutiu ustúpiť bezpečnosti som v kraťasoch mokrý za pár minút. Vodu z chladničky exujem asi na každej tretej benzínke. 
Teda pijem,tankujem,odšťavujem celý zvysok cesty bez iných zastávok až po Nové Zámky, kde na mňa čaká bratranec s rodinkou. Hodujeme do neskorej tmy a zvyšok cesty sa musím spoľahnúť na konštruktérov Vespa a laser čo robí CT všetkému naproti. Klamem 😀, ale iné než sa totálne sústrediť na každú dierku na ceste neostáva. 23:30 šťastne pristávam v Bratislave a idem sušiť veci, k ďalším členom rodiny kde má láskavo prichýlili. Posledná luxusná posteľ + sprcha, a za sebou mám kvalitný tréning na 40tky.

Ráno ma čaká skorý budíček, ideálne plánujem vyraziť čo najskôr než slnko nezačne dávať 40°C

* záhadný zvuk som vyriešil nakoniec jednoducho. Vierou ..... Vierou duševnou, že je všetko v poriadku.

Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky