Deň 1 / 16.4 / Košice - Bratislava 421km

Deň 1 / 16.4 / Košice - Bratislava 421km

Bratislava hlási o 2 východniarov viac, a to je spokojnosť na prvý deň.

Aygič sme naládovali do plna, v strese a eufórii som ani fotku nestihol. Ale verte, kufor full, zadné sedačky full ...... No Signorček pekne naľahko, veď auto uvezie. Čo sme zabudli, zistíme neskôr.

V miestnom zvolenskom pohostinstve zvanom Mek donald nás už čakali traja mušketieri. Chlapcom zo Slovenského Vespa gangu som sľúbil ukázať veľkého šmudlu. Týmto vás zdravím hoši a díki moc, že ste si našli čas. V obchode som si ešte vyzdvihol vopred objednané Gore-Tex botky, ktoré so mnou prežili všetky Vespa výlety..... dožili. Aj keď
 ich farebnosť nezodpovedala povodnej čiernej a slnko si vybralo svoju daň, reklamácia bola uznaná. Tak aké šťastie, že úplne rovnaké mali najbližšie tu. Happy nové boty a valí sa ďalej do mrakov. Medzi Zvolenom a Bratislavou som zmokol asi 3 krát. Šlo to fajn, tempo niekde medzi 100-115 km/h. Diaľničná spotreba je niekde okolo 3.8 l/km, zajtra to odsledujem lepšie. 

Nocľah u rodiny s plnou penziou 😁 padne vhod. Zajtra smer Ósterajch 🇦🇹 a Taliansko 🇮🇹, bez nejakých dôležitých zastávok.

🛵

Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky