Deň 11 191km 1.8.2021

Deň 11/15  *191 km

St Tropez 🇫🇷 - Cannes 🇫🇷 - Nice 🇫🇷 -  Monaco 🇲🇨 - Sanremo 🇮🇹

Nasucho

Konečne suché balenie na pohodu a hej hou na Quai Jean Jaurès a múzeum "četníkov". Je pravda, že som čakal o trošku viac, ale aj tak to navodilo tú správnu atmosféru a zvučku som si hmkal ešte dlho.

Dovolenka

Smer Côte d'Azur a hneď prvá pláž v Sainte-Maxime bola moja, plavčíci mi trochu ošefovali veci a poď ho kúpať. Najlepší mobilný sušiak na svete Vespa a razíme cestu pobrežím .... Vespa je skvelý stroj, ale nie časostroj, tak Cannes a Nice prechádzam, nespočet foto-páuz si vzali svoju daň a klasicky nič nestíham.

F1

Ten sound 125tky v monackých tuneloch bol rachot 😃 hej, musím sa priznať, chvíľu som sa cítil ako prvý pretekár F1 so Slovenskou vlajkou, a asi som aj bol .... Po chvíli blúdenia som sa objavil pri Monte Carlo Casino a pochopil, prečo nie som pracháč... Lebo moje peniaze má niekto iný 😃 áno, sú tu asi všetky prachy sveta a Vespa dokonale zapadla vizuálom k vozovému parku milionárov. Ešte skontrolovať jachty v prístave a ... a tu zrazu počujem
"nazdááááááár"

Hneď mi bolo pohľadom jasné (foto), že je to brat z Čiech, pokecali sme - "veľmi rád som ťa stretol a verím, že si svoju cestu zvládol podľa plánu".
Celé pobrežie má jedinečnú atmosféru plnú útesov, zákrut, výhľadov ... proste ozajstný dovolenkový moto raj. Keďže v campingu som zdvorilo odmietol ponuku posledného plácku na štrku za 25€, ubytoval som sa v Diano Marina za krásnych 33€ s raňajkami ... díky booking

Taká pohodová nedeľa 1.8.2021 bola takmer za mnou. Tour de mesto a západ slnka na pláži dodali krásnu bodku.
















Komentáre

Napíšte mi 📧

Meno

E-mail *

Správa *

Obľúbené príspevky